Ferratum

 • ferratum-luottoferratum-luotto

 • Tiedot

  Ferratum myöntää 2000 euron luottolimiitin helpolla ja nopealla hakemuksella. Voit lisäksi saada 300 euroa lainaa jopa täysin nostokuluitta eli 0% kululla ja korolla. Lainapäätöksen saat heti helpon ja nopean hakemuksen täytettyäsi ja rahat voit nostaa omalle pankkitilillesi muutamassa minuutissa.

  Ferratum Joustava 2000 luottolimiitti:

  Kun sinulla on ohittamaton tarjous edessäsi esimerkiksi matkasta tai kulkupelistä ja tarvitset rahoituksen heti, Ferratum lainapalvelu on nopea ratkaisu. Yksinkertaisen helppo, nopea ja joustava suomalainen lainapalvelu. Lisäksi palvelu on luotettava ja kotimainen arjen rahoittaja.

  Hae Joustava 2000 euron luottolimiitti heti käyttöön

  Ferratumilta luottolimiitin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Riittää, että lainahakemuksesi hyväksytään ja olet valmis tekemään noston tilillesi. Parhaimmillaan rahat siirtyvät tilille minuuteissa.

  Ferratum lainoja voivat hakea säännöllisiä tuloja nauttivat, aikuiset henkilöt, ja jotka ovat muilta tiedoiltaan kelvollisia hakijoita. Hakijalla tulee olla matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. On myös hakijan vastuulla pohtia ennen lainan ottamista, riittääkö maksukyky lainan hoitamiseen. Tällöin voit myös hyvillä mielin nauttia hankinnoista.

  Lainasummat – Plus-lainaa jopa 5000 euroa 36kk ajalle

  Ferratum lainatuotteet ovat:

  • Koroton-laina on uusille asiakkaille 7-30 päivän ajalle koroton ja kuluton jopa 300 euron laina
  • Ferratum Joustava on jopa 2000 euron luottolimiitti, jossa voit tehdä haluamasi määrän nostoja 2000 euron nostorajan puitteissa. Joustavan minimilyhennys on 10% kuukaudessa, jolloin minimi on kuitenkin vähintään 100€ kuukaudessa. Kun olet maksanut lainaa takaisin, voit tehdä uudelleen nostoja limiitin puitteissa.
  • Ferratum Plus-laina on jopa 5000 euron kertalaina

  Ferratum Plus-laina 2050-5000 euroa:

  Lainaa moneen käyttötarkoitukseen

  Lainaa netistä nopeasti voit ottaa omaan käyttötarkoitukseesi, eikä sinun tarvitse tehdä laskelmia tai kuluarvioita esimerkiksi remontin kustannuksista. Halutessasi voit käyttää lainan esim. matkustamiseen, kodinkoneiseen, auton hankkimiseen tai vaikka opintokuluihin. Kuten monissa tapauksissa muutakin pikalainaa, myös Ferratum lainaa haetaan silloin, kun tarvitaan nopea rahoitus eikä ole aikaa tai halua asioida perinteisissä pankkikonttoreissa. Myöskään takaajia tai vakuuksia ei tarvita, joten prosessi nopea ja helppo.

  Milloin saan lainapäätöksen ja lainan tilille?

  Lainapäätöksen voit saada heti huolimatta siitä, minä viikonpäivänä ja mihin aikaan haet lainaa. Lainasumman voit myös saada tilillesi nopeasti, kun haet lainaa kello 7-23 välisenä aikana. Nykyisille asiakkaille esimerkiksi Joustava-lainassa laina voidaan maksaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Myönnetty laina on siis tililläsi jopa minuuteissa ja luottolimiitti samantien käytettävissä ja rahat nostettavissa.

  Ferratum lainan takaisinmaksu

  Lainaa hakiessa näet tulevien takaisinmaksuerien suuruuden. Summa voi muuttua, jos nostat lainaa erissä. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain lainakohtaisen takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Minimikuukausierä on Joustava-lainassa 10% lainasummasta ja kuitenkin vähintään 100 euroa. Laina tulee maksaa takaisin eräpäivään mennessä ja laskulla näkyvää viitenumeroa käyttäen, jotta suoritus kirjautuu oikein. Eräpäivän siirto ei ole palvelussa mahdollista. Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa limiitti tai laina takaisin nopeammin ja tarvittaessa yhdessä erässä.

  Lainapalvelun asiakaspalvelu

  Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun milloin tahansa, koska lainapalvelun asiakaspalvelu on avoinna 24h vuorokaudessa. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla tai käyttää internetsivujen chat-toimintoa. Sinua palvellaan henkilökohtaisesti ja saat vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin helposti ja nopeasti.

  Yritys

  Ferratum on tunnettu toimija lainaa myöntävien palveluiden tarjoajana, joka on suomalainen rahoitusyhtiö ja Suomessa syntynyt Ferratum on laajentunut yhteensä jo 23 maahan. Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj:tä. Alalla toimineiden vuosiensa aikana konserni on palvellut jo miljoonaa asiakasta. Yritys kuuluu aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Yrityksen etuna on aina avoinna oleva asiakaspalvelu, johon asiakas voi ottaa milloin tahansa yhteyttä ja saada vastauksia kysymyksiin heti.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Ferratum”

  1. Hilkka V. Ferratum
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Useampi laina otettu Ferratumilta ja aina yhtä sujuvaa

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *