Vivus.fi

 • vivus-fivivus-fi

 • Tiedot

  Vivus.fi rahoittaa arkeasi nopeasti. Voit nostaa enintään 400 euron lainan 0% kuluilla heti ensimmäisenä nostona. Lainasummat vaihtelevat 10 ja 2010 euron välillä. Vivuksen lainoissa laina-aika on 30 päivää. Ensimmäinen ja koroton laina voi olla enintään 400 euroa ja seuraava laina enintään 2010 euroa.

  Vivus on tunnettu lainapalvelu, josta voit saada nopeasti ja luotettavasti katetta tilillesi. Vivus ottaa lainahakemuksia vastaan kellon ympäri jokaisena päivänä vuodessa ja hakemukset käydään läpi palvelun aukioloaikoina reaaliaikaisesti. Palvelu on tunnettu nopeudestaan ja rahat ovat tilillä 15 minuutissa.

  Vivukselta summa tilille jopa muutamassa minuutissa

  Pikalainaa voi saada jokainen suomalainen 20 vuotta iältään oleva henkilö, joka on oikeustoimikelpoinen ja on hoitanut luottohistoriansa hyvin. Lisäksi tarvitaan vain vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili. Vivus -lainaa myönnetään jos täyttää nämä yksinkertaiset ehdot.

  Lainan hakeminen käy helposti palvelun lomakkeella. Toinen vaihtoehto on matkapuhelimella; joko soittamalla asiakaspalveluun tai teksiviestillä. Kuitenkin kaikissa hakemistapauksissa asiakkaan täytyy ensin rekisteröityä palvelun käyttäjäksi ja hyväksyä käyttöehdot. Lainahakemukseen ilmoitetut tiedot varmennetaan palvelussa kerrotuin tavoin ennen lainan myöntämistä.

  Vivus ottaa lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa. Lainapäätöksiä tehdään ja rahoja siirretään asiakkaiden tileille palvelun aukioloaikoina lähes heti. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen on mahdollista nostaa pikavippi heti tilille.

  Voit tehdä noston heti – 400 euroa ilman kuluja

  Lainasummia voi hakea 10 ja 2010 euron välillä, kuitenkin niin, että uudet asiakkaat voivat hakea lainaa 400. Laina-aika vaikuttaa perittäviin lainakuluihin ja laina-aika voi olla 3-30 päivää.

  Eräpäivää on mahdollista siirtää, jos siitä sopii luotonantajan kanssa. Tällöin veloitetaan erillinen eräpäivänsiirtomaksu.

  Vivus – palvelun kustannukset

  Lainan kulut ja korot riippuvat lainan summasta ja laina-ajasta. Lyhyellä laina-ajalla uusi asiakas voi saada lainan jopa kokonaan kuluitta, mutta yli 400 euron lainaan lisätään aina koroprosentin mukainen korkokulu sekä muut kulut. Esimerkkilainalla 2010 euron summalla, joka lainataan 30 vuorokauden laina-ajaksi, todellisen vuosikoron suuruudeksi muodostuu noin 446 %.

  Yritys

  4finance Oy on osa kansainvälistä konsernia ja toimintaa Vivus-nimellä on mm. monissa Pohjoismaissa. Välitettyjä lainoja on satoja tuhansia, joten kyseessä on kokenut rahoituspalveluiden välittäjä. Lähes vastaavia lainatuotteita Vivuksen kanssa ovat Rahapalvelu ja Ferratum.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Vivus.fi”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *