Vikinglaina

 • vikinglainavikinglaina

 • Tiedot

  Vikinglaina on vippi 20-2250 euroa nopeasti ja helposti tilillesi. Kun täytät helpon lainahakemuksen, lainapäätös tehdään heti ja summa siirretään tilillesi myös heti. Vikinglainalta saat nopean ja edullisen pikalainan nopeasti.

  Vikinglaina on eräs helpoimmista pikalainoista ja sen hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa. Aloita valitsemalla lainasumma ja laina-aika, minkä jälkeen voit siirtyä täyttämään omat tietosi ja voit vastaanottaa lainapäätöksen heti. Lainapäätöksen jälkeen summa siirretään nopeasti ja rahat ovat tilillä noin vartissa.

  Vikinglaina on nykyaikainen ja nopea pikalaina

  Kun tarvitset lainaa heti etkä halua jonottaa pankissa lainan hakemiseksi voit hakea nopeasti Vikinglainalta nykyaikaisen pikalainan suoraan tilillesi. Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Laina on edullinen pikalaina nopeasti tilillesi.

  Rahat siirretään ilmoittamallesi pankkitilille välittömästi. Lainasummaa voit käyttää heti miten vaan haluat eli käyttötarkoitus on täysin päätettävissäsi. Laina-ajan ja lainasumman voit valita palvelussa, kun aloitat lainan hakemisen.

  Vikinglaina-luottoa myönnetään 18 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Lainamäärä on 20-2250 euroa ja laina-ajaksi voit valita 7, 14 tai 90 vuorokautta. Lainasumma maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti joka päivä 07:00-23:00. Hakemiseen tarvitaan voimassa oleva henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

  VIkinglainan pikalainan haet nopealla hakemuksella

  Pikaluotto heti tilille onnistuu siten, että aloitat pikalainan hakemisen täyttämällä lainasumman ja laina-ajan, minkä jälkeen voit siirtyä täyttämään lainahakemuksen. Hakemus on suunniteltu nopeaksi ja vaivattomaksi. Henkilöllisyytesi ja henkilötietosi varmennetaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen täytät muutaman kysytyn kohdan omista tiedoistasi, kuten tulotiedot ja olet tämän jälkeen valmis vastaanottamaan lainapäätöksen.

  Kun luot henkilökohtaisen PIN-koodisi on lainan hakeminen seuraavalla kerralla entistä nopeampaa. Lainaa on mahdollista hakea myös tekstiviestitse, kun olet jo kertaalleen rekisteröitynyt ja tunnistautunut palveluun. Lainan hakeminen on tehty myös uusille asiakkaille helpoksi ja vaivattomaksi.

  Lainan takaisinmaksu ja tiedot

  Lainaa hakiessa tutustu lainaehtoihin kuten tarjottavaan edulliseen korkoon pikalainalle sekä laina-aikaan, jotta hakemasi laina on tarpeeseen sopiva. Kannattaa valita pikalainalle riittävän suuri summa sekä tarpeeksi laina-aikaa, jotta pikalaina on riittävä omaan tarpeeseesi. Tällöin ei tarvitse ottaa useita lainoja lainatarpeen täyttämiseksi.

  Uudet pikavipit ovat mahdollisia, kun edellisen lainan maksusuoritus on kirjautunut järjestelmään. Vikinglaina panostaa myös hyvään asiakaspalveluun ja on pikalainoista edullisimpia.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Vikinglaina”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *