Vippi.fi

 • vippi-fi-palveluvippi-fi-palvelu

 • Tiedot

  Vippi.fi:n kautta haet nykyaikaisen pikalainan eli 100-2000 tililuoton nopeasti. Lainapäätökset tehdään 24/7 reaaliaikaisesti jokaisena päivänä. Vipin tililuoton nostoraja myönnetään joko 500 euron tai 2000 summalle tai halutessasi voit nostaa jopa 10 000 euron edullisen kulutusluoton nopeasti.

  Vippi.fi tarjoaa sinulle rahoituksen, jota voit pitää menojen varalla ilman, että nostoja tarvitsee tehdä heti. Jos lainatarpeesi on lomamatka, auton kunnostus, kodin kunnostaminen tai vaikkapa vapaa-ajan harrastus, on Vippi.fi:n tarjoama tililuotto tai kulutusluotto hyvä apu nopeaan arjen rahoitukseen.

  Ota nykyaikainen luottotili käyttöön muutamassa minuutissa

  Vippi.fi tililuotto myönnetään joko 500 euron tai 2000 euron summalle. Kun sinulle on myönnetty toinen näistä tililuoton nostorajoista, on siis mahdollista nostaa lainaa 24h vuorokaudessa. Rahojen siirto tilille on siis kaikkein nopeinta, kun sinulla on jo Vippi.fi tili.

  Luottorajasi määräytyy maksukykysi mukaan. Koko myönnettyä tililuottoa ei tarvitse nostaa kerralla, vaan voit nostaa juuri tarvitsemasi määrän. Kun maksat lainaa takaisin, nostettavaa tililuottoa vapautuu samalla takaisin uudelleen nostettavaksi.

  Lainaa voit hakea 24h vuorokaudessa. Saamasi laskun eräpäivä määräytyy lainan hakemispäivästä. Laskun eräpäivä on 30 päivää lainan hakemisesta ja seuraavan lasku eräpäivä 30 päivää siitä eteenpäin.

  Voit myös valita edullisen kulutusluoton suuremmalle summalle

  Vippi.fi myöntää myös edullista kulutusluottoa 10 000 euroon asti, jolloin kyseessä on kerralla myönnettävä kertalaina. Valitset vain hakulomakkeesta kulutusluoton ja summan väliltä 1000-10 000 euroa ja voit saada kulutusluoton, jossa todellinen vuosikorko on alkaen 12 %. Valitse kulutusluotto, kun tarvitset kerralla suuremman summan ja haluat säästää kuluissa.

  Kulutusluottoa voit nostaa myös 12 – 80 kuukauden maksuajalla 1000-10 000 euroa. Minimikuukausierät ovat alkaen 49 euroa.

  Vippi.fi lainan hakuehtoja

  Lainaa voit hakea lainapalvelusta, kun olet vakituisesti Suomessa asuva 20 vuotias henkilö. Palvelussa tarkistetaan lisäksi myös muutamia muita lainanmyöntämisen kannalta olennaisia tietoja, kuten henkilötiedot ja tiedot tuloista sekä maksuhistoriasi, jonka täytyy olla moitteeton. Kun hakija täyttää nämä ehdot, voidaan hänelle todennäköisesti myöntää tililuotto tai edullinen kulutusluotto nopeasti.

  Tililuoton hakeminen

  Tililuotto on Vippi.fi:n lainatuote. Tililuottoa voit hakea palvelun verkkosivulta. Valitse vain ensimmäisen nostosi summa, ja sinut ohjataan hakemuksessa eteenpäin. Täytä kysytyt tiedot ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat luottopäätöksen heti. Tällöin voit valita, teetkö ensimmäisen nostosi heti vai vasta myöhemmin. Palvelusta on tehty asiakkaalle helppokäyttöinen ja selkeä. Palvelu on auki verkossa 24h vuoden jokaisena päivänä.

  Miten teen nostoja tililuotoltani?

  Voit tehdä nostoja Vippi.fi -tililtäsi ympäri vuoden vuorokauden jokaisena päivänä. Oman nostovarasi voit katsoa palvelun omilta sivuilta. Noston voit tehdä myös tekstiviestillä, jolloin sinulta veloitetaan pikanoston mukaisesti erillinen hinta. Pikanostot näkyvät heti tililläsi eli nopein tapa nostaa lainaa heti tilille on pikanosto. Jos tarkoituksesi on nostaa pikalaina heti, valitse nykyaikainen Vippi.fi tililuotto. Verkkopalvelussa tehdyt nostot näkyvät tilillä noin 6-48 tunnin kuluessa.

  Lainan kulut ovat asiakaskohtaiset

  Sinulle Vippi.fi palvelussa tehdystä lainatarjouksesta käy ilmi luottoon sisältyvät kulut ja korot. Jokaiselle asiakkaalle tehdään henkilökohtainen lainatarjous. Sivuilta ei siis näe suoraan kaikkia lainan kuluja etukäteen vaan sinun tulee tutustua huolella ehtoihin ennen lainan nostamista. Mikäli sinulla ei ole lainaa, ei sinulta veloiteta myöskään kuluja. Nostettua lainaa lyhennät kätevästi kuukausierissä tai halutessasi voit maksaa koko lainasumman kerralla pois ilman lisäkuluja.

  Yritys

  Kyseessä on vuodesta 2006 toimineen suomalaisen Tact Finance Oyj:n lainapalvelu. Yritys toimii Suomen lisäksi myös Ruotsin ja Puolan rahoitusmarkkinoilla. Tact Finance Oy:n muita lainapalveluita ovat Limiitti.fi sekä Saldo.com. Tact Finance Oy:lla on asiakkaita jo yli 150 000 mikä osoittaa heidän palveluidensa toimivuuden. Tact Finance Oy on kotimainen ja luotettava toimija lainapalveluissa.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Vippi.fi”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *