Lainaa Verkossa

 • lainaa-verkossalainaa-verkossa

 • Tiedot

  Lainaa Verkossa lainaa kulutusluottoa helposti ja edullisesti. Täytä palvelussa helppo hakemus ja saat nopeasti lainapäätöksen edullisesta kulutusluotosta. Lainalle voit saada laina-aikaa jopa 5 vuotta, jonka aikana voit pitää kaksi kuukautta vuodessa lainanlyhennyksestä maksuvapaata. Edullisen kulutusluoton voit hakea heti.

  Hakemassa lainaa mobiililaitteella? Katso palveluiden vertailu tästä -> Lainaa puhelimella

  Keskimäärin lainan hakijoilla menee aikaa 4 minuuttia lainan hakemiseen, minkä jälkeen lainapäätös tehdään hakemukselle heti. Hakeminen on ilmaista eikä sido hakijaa mihinkään. Voit vapaasti pyytää lainaa valitsemallesi summalle ja katsoa tarjouksen. Olet muutaman minuutin päässä hankintasi toteuttamisesta ja lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään tilillesi nopeasti.

  Lainaa Verkossa myöntää edullisen kulutusluoton nopeasti

  Lainaa Verkossa lainaa edullista kulutusluottoa, jossa on joustavat ehdot. Vuodessa voit halutessasi pitää kaksi maksuvapaata kuukautta. Tällöin ja voit nauttia lyhennysvapaasta ja saat liikkumavaraa talouteesi.

  Voit nostaa lainaa 500-6000 euroa nopealla ja helpolla hakemuksella. Lainapalvelu on suunniteltu niin, että hakeminen on asiakkaalle nopeaa ja vaivatonta. Tarvittaessa voit ottaa yhteyden asiakaspalveluun lainaa hakiessasi ja kysyä lainaan liittyvän kysymyksesi heti.

  Muutamalla klikkauksella lainaa 3000 euroa tai enemmän

  Lainaa voi hakea 22 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on säännöllisiä tuloja. Hakemusta tehdessä tarkistetaan henkilötiedot tunnistautumalla pankkitunnuksilla sekä lisäksi tarkistetaan hakijan maksuhistoria. Jos tiedot ja tulot ovat kunnossa, voit todennäköisesti nostaa lainan nopeasti.

  Yli 3000 euron lainasummaan vaaditaan rinnakkaishakija, jonka täytyy täyttää edellä mainitut vaatimukset lainan myöntämiselle. Rinnakkaishakijan käyttö takaa edulliset lainaehdot ja se on vaatimus lainan myöntämiselle suuremmissa summissa.

  Hakijalle myönnetään kulutusluotto heti tilille, jos lainavaatimukset täyttyvät. Suuremmissa lainasummissa katsotaan myös rinnakkaishakijan kelpoisuus ja tiedot lainan hakemista varten.

  Tietoa laina-ajasta ja kustannuksista

  Lainan kustannukset on ilmoitettu palvelussa selkeästi ja avoimesti. Kyseessä on edullinen kulutusluotto, jonka hakeminen ei vielä maksa mitään. Palvelun kaikissa lainoissa nimelliskorko on 26,40% ja todellinen vuosikorko on 29,84%.

  Lainaehdot ilmoitetaan tarkemmin lainan hakemuksessa. Luoton ollessa esimerkiksi 3 000 euroa ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 91 euroa. Kuukausierään ei lisätä muita lisiä tai kuluja ja lainan kokonaiskustannus on 5 432 euroa. Nimelliskorko on 26,4% ja todellinen vuosikorko 29,84%. Laina-ajan minimipituus on 1 vuosi ja maksimiajaksi on mahdollista valita 5 vuotta.

  Lainaa verkossa myöntää kulutusluotot ja pikalainat pitkällä maksuajalla ja myönnetyt lainat ovat kustannuksiltaan ja ehdoiltaan kilpailukykyisiä. Aasa on vastaava lainapalvelu samoille lainasummille.

  Yritys

  Lainapalvelun taustalla on tanskalainen Firstborn IVS kulutusluottoihin erikoistunut rahoittaja. Lainaa Verkossa palvelu suojaa henkilötietojasi ja käsittelee niitä aina luottamuksellisesti ja salatusti. Palvelun myöntämät lainat ovat edullisia kulutusluottoja.

   

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Lainaa Verkossa”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *