Ekstraluotto

 • ekstraluottoekstraluotto

 • Tiedot

  Ekstraluotto tarjoaa tililuoton ilman vakuuksia 10-2100 euroa. Tililuoton avulla voit saada helposti toteutettua hankintasi, koska lainapäätöksen voi saada jo muutamassa minuutissa. Ekstraluotto tarjoaa myös lainalle erittäin kohtuullisen minimilainanlyhennyksen, joka on 10% luoton summasta. Tililuottoa voi nostaa heti hakemuksesta.

  Myönnetty laina on käytettävissä parhaimmillaan välittömästi hakemuksen käsittelemisestä, joten voit toteuttaa hankintasi hyvinkin nopealla aikataululla. Ekstraluoton lainaa voi hakea jokainen 21-70 vuotias Suomessa asuva henkilö, jonka tulotiedot ja maksuhistoria ovat kunnossa. Luoton voi nostaa tilille lainapäätöksen jälkeen heti.

  Ekstraluotto myöntää tililuoton nopeasti

  Ekstraluoton tililuottoa haetaan helppokäyttöisellä Online-palvelulla, jossa hakijan tiedot käydään läpi selkeän hakemusprosessin kautta. Ekstraluotto käsittelee hakemukset heidän palvelunsa aukioloaikoina ma-su 8-22, jolloin rahat voidaan siirtää tilille myönnetyn luottopäätöksen jälkeen nopeasti. Lainaa hakiessa täytyy ilmoittaa suomalainen pankkitili sekä suomalainen matkapuhelinnumero.

  Kun olet rekisteröitynyt palveluun, tililuottoa voi hakea myös kätevästi tekstiviestillä ja sitä voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa. Katso ohjeet tekstiviestillä hakemiseen sekä muut tarkemmat tiedot palvelun kotisivulta.

  Luotto netistä Ekstraluotolta on eräs nopeimmista tavoista hankkia jopa muutama tuhat euroa rahoitusta tilille.

  Ekstraluotto käyttöön moneen tarkoitukseen

  Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä ja laskut lähetetään aina sähköpostiin. Minimilyhennys tililuotossa on vain 10%, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden lyhentää lainaa joustavasti. Minimisumma lyhennykselle on kuitenkin vähintään 50 euroa kuukausittain.

  Ekstraluotossa ei ole lainkaan kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Luotonsaaja maksaa nostoistaan nostoprovision, joka on 19% kulloinkin nostettavasta summasta.

  Ekstraluoton tililuotto on mahdollista maksaa takaisin minimilyhennystä suurempinakin kuukausierinä ilman ennenaikaisesta takaisinmaksusta aiheutuvia lisäkustannuksia.

  Katso Fleksiluotto -lainapalvelu myös, jos haluat tehdä kuluttoman noston uutena asiakkaana.

  Yritys

  Suomilimiitti ja Eurolimiitti kuuluvat yrityksen muihin palveluihin. Ekstraluotto kuuluu näiden ohella myös lahtelaisen J.W.-Yhtiöt Oy:n luottopalveluihin. J.W.-Yhtiöt Oy on vuodesta 2006 asti toiminut täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Ekstraluotto”

  1. Irina K.Ekstraluotto
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Lainan lyhennys on kohtuullinen ja plussaa palvelun nopeudesta

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *