Nopsalaina

 • nopsalainanopsalaina

 • Tiedot

  Nopsalaina tarjoaa hieman suurempaa rahoitusta 2000-40000 euron summille. Lainapäätös tehdään nopeasti, joten myös lainasumma on nopeasti tilillä. Mahdollisia laina-aikoja löytyy 6kk ja 120kk väliltä. Lainapäätökseen vaikuttavat keskeisesti hakijan tulot. Täytä ilmainen hakemus palvelussa milloin tahansa vaivattomasti.

  Voit hakea edullista lainaa 2000 ja 40 000 euron väliltä. Jos tietosi ovat Ok ja lainapäätös on positiivinen, siirretään summa tilillesi nopeasti. Määräävänä tekijänä lainasummalle ovat hakemisvaiheessa hakijan tulot, sillä palvelu pyrkii jo hakuvaiheessa rajaamaan tarjottavan lainan asiakkaan maksukyvyn mukaan. Lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido hakijaa, joten hakeminen kannattaa.

  Suurempikin lainasumma siirtyy nopeasti tilille

  Laina on tililläsi nopeasti hyväksytystä hakemuksesta. Lainaa voi hakea 22 vuotta täyttänyt henkilö, jonka nettotulot ovat yli 1000 euroa kuukaudessa ja tulojen täytyy olla myös säännöllisiä, minkä vuoksi lainaa hakiessa täytyy esittää tulotodistus. Lainanmyöntäjällä on oikeus olla myöntämättä lainaa. Palvelussa katsotaan myös hakijan aikaisempi luotto- ja maksuhistoria, jonka täytyy olla hyvin hoidettu, jotta lainaa myönnetään. Vastaus lainahakemukseen on hakijalla jo alle varttitunnissa lainan hakemisesta.

  Nopsalaina lainasummat ja laina-ajat

  Nopsalainan lainanhaku tehdään sähköisellä hakemuslomakkeella, joka löytyy palvelusta kotisivulta. Hakemus on tehty helppokäyttöiseksi ja siihen tarvitsee täyttää huolellisesti varsinkin omat tulot, haluttu lainasumma ja olemassaolevat lainat.

  Laina-aika määräytyy myös lainattavan summan mukaan. Laina-ajan vähimmäismäärä on puoli vuotta ja enimmillään se on 120 kuukautta. Pienin mahdollinen lisälainasumma on 500 euroa. Takaisinmaksua on myös mahdollista muuttaa siten, että alkuperäinen eräpäivä siirretään myöhemmäksi. Maksuohjelman muuttamisessa on aina otettava ensin yhteyttä asiakaspalveluun, jotta sopiva takaisinmaksuaika voidaan määrittään asiakkaan tuloihin perustuen.

  Lainan kustannukset

  Nopsalainan lainojen kuluja ovat lainan korot ja muut kulut, kuten sopimuspalkkio lainasummasta riippuen 95-195 euroa, tilinhoitokulut 8 euroa kuukaudessa ja eräpäivän muuttaminen 60 euroa. Myös muita kuluja voi lainaan sisältyä ja ne on syytä katsoa Nopsalainan sivuilta lainaa hakiessa.

  Lainojen korkomäärä vaihtelee yleisen korkotason ja lainatun lainasumman perusteella. Keskimäärin koron summa on 9-14% lainasummasta vuodessa. Tähän summaan lisätään vielä asiakaskohtainen marginaali, joka perustuu mm. asiakkaan takaisinmaksukyvyn arviointiin sekä muihin henkilökohtaisiin asiakkaan ilmoittamiin tietoihin.

  Komplett Bank ja Bank Norwegian ovat vastaavia palveluita, jotka myöntävät lainaa jopa 50000 euroon asti.

  Yritys

  Nopsalainan taustalla toimii Bigbank, joka on monissa Euroopan maissa toimiva pankkiyritys. Bigbank toimii myös Suomessa omalla nimellään ja lisäksi sillä on suomalainen sivuliike Nopsalaina.fi. Bigbank on perustettu vuonna 1992. Heidän toinen lainatuote kulkee nimellä Bigbank laina.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Nopsalaina”

  1. Heikki L.Nopsalaina
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Palvelu toimii Nopsasti kuten pitikin ja olen tyytyväinen lainaan

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *