Fixura

 • fixura-lainafixura-laina

 • Tiedot

  Fixura myöntää 1000 – 10 000 euroa edullista ja nopeaa lainaa. Fixuralla voit määrittää itse lainan ehdot, kuten koron ja laina-ajan. Mikäli mahdollista, sinulle tarjotaan juuri pyytämäsi mukaista lainaa. Palveluista Fixura on moderni ja fiksumpi tapa lainata. Hakeminen on ilmaista, joten voit helposti katsoa tarjonnan.

  Fixuralta saat lainan ilman vakuuksia sinun ehdoillasi. Heti, kun tarvitsemasi summa on valmis nostettavaksi, saat palvelusta ilmoituksen. Sinun ei tarvitse mennä pankkiin, vaan voit jättää Fixuraan omat ehdot sisältävän lainahakemuksen ja hankkia lainasummaan rahoittajan palvelun lainamarkkinalta. Kun hyväksyt lainatarjouksen, rahat siirretään tilille heti.

  Edullinen laina siirretään tilille heti, kun lainatarjous hyväksytty

  Kun lainasopimus on tehty, rahat maksetaan lainanhakijan tilille nopeasti. Lainasuhde muodostuu Fixuran kautta yksityishenkilöiden välille. Lainahakemuksen jättäminen on maksutonta eikä sido ottamaan lainaa.

  Lainan hakeminen on tehty helpoksi. Fixuran lainahakemus kysyy sinulta kaiken hakemiseen tarvittavan tiedon. Rekisteröityminen ja lainahakemus yhdessä on maksutonta ja helppoa.

  Lainahakemuksessa täytetään laina-aika, lainasumma ja lisäksi myös toivomuksen lainan korosta voi täyttää hakemukseen. Näin ollen voit hakea juuri sinulle sopivaa lainaa. Tämän jälkeen hakemus päivitetään Fixuran palvelimelle, mistä hakemukset ovat sijoittajaksi rekisteröityneiden yksityishenkilöiden nähtävillä. Kun sijoittaja löytää sopivan lainahakemuksen, ottaa hän yhteyttä hakemuksen jättäjään, jonka jälkeen tehdään lainasopimus. Jos hakemuksen johdosta ei saavu yhteydenottoja kohtuullisen ajan kuluessa, kannattaa omia ehtojaan tarkistaa, koska sijoittajat haluavat kuitenkin lainasijoitukselleen tuottoa.

   

  Hae nopeasti edullinen laina

  Hakemus tehdään palvelussa verkkolomakkeella palvelun lainamarkkinapaikalle. Kun lainasi rahoitus on valmis, saat ilmoituksen.

  Korko, kuten takaisinmaksuaikakin, määräytyy hakemuksen sekä sen hyväksymisen perusteella. Lainan ottaja maksaa lisäksi noin 7,5% lainasummasta välityspalkkiona Fixuralle. Tämän lisäksi lainan ottaja maksaa kuukausittain myös 5,5 euron suuruista toimitusmaksua.

  Fixura lainasummat ja laina-ajat

  Fixuran kautta voi saada lainaa 1000 – 10 000 euroa. Lainan myöntämiseksi hakijan täytyy olla Suomen kansalainen, ansaita tuloja ja olla maksuhistorialtaan moitteeton.

  Lainan takaisinmaksuaikaa ei Fixuran puolelta ole ennakkoon millään tavalla rajoitettu, vaan yksityishenkilöt sopivat takaisinmaksusta lainasta sopiessaan. Nämä sopimuskohdat kirjataan lainasopimukseen, jota on syytä noudattaa.

  Yritys

  Fixura Ab Oy on Suomen ensimmäinen lainojenvälityspalvelu, joka siis tarjoaa alustan lainanhakijoiden ja sijoittajien kohtaamiselle. Yrityksen visiona on kehittää lainan ottajasta ajan kuluessa sijoittaja, jolloin hän saa korkotuottoja itse sen sijaan, että maksaisi lainaan liittyviä kuluja.

  Muita vastaavia palveluita

  Lainaa vertaislaina Fixuralta, koska palvelu on tällä hetkellä eräs edullisimpia lainapalveluita. Voit myös katsoa muita samankaltaisia palveluita, joita ovat mm. Fellow Finance sekä Lainaaja.fi -vertaislainapalvelu.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Fixura”

  1. Pentti L.Fixura
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Täältä myönnettiin edullinen laina, joten voin suositella palvelua.

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *