Fixura

 • fixurafixura

 • Tiedot

  Fixura lainaa 1000 – 10 000 euroa vertaislainaa, joka on edullinen ja nopea laina. Fixuran etu on se, että lainanhakija voi saada erittäin kilpailukykyisen ja hänelle sopivan lainan, koska hakija voi määrittää ehdot. Lainapalveluista Fixura on eräs parhaista valinnoista ja lainan hakeminen on ilmaista.

  Kun tarvitset vakuudetonta lainaa, sinun ei tarvitse mennä pankkiin, vaan voit jättää Fixuraan omat ehdot sisältävän lainahakemuksen ja kerätä siihen vastauksia sijoittajilta. Vastaavasti myös sijoittamisesta kiinnostuneet henkilöt katsoa lainahakemuksia ja hyväksyä heille sopivan hakemuksen ja myöntää lainaa. Kun sijoittaja hyväksyy lainatarjouksen, rahat siirretään tilille heti.

  Edullinen vertaislaina tilille heti, kun lainaehdot hyväksytty

  Kun lainasopimus on tehty, rahat maksetaan lainanhakijan tilille nopeasti. Lainasuhde muodostuu Fixuran kautta yksityishenkilöiden välille. Lainahakemuksen jättäminen on maksutonta eikä sido ottamaan lainaa.

  Lainan hakeminen on tehty helpoksi. Fixuran lainahakemus kysyy sinulta kaiken hakemiseen tarvittavan tiedon. Rekisteröityminen ja lainahakemus yhdessä on maksutonta ja helppoa.

  Lainahakemuksessa täytetään laina-aika, lainasumma ja lisäksi myös toivomuksen lainan korosta voi täyttää hakemukseen. Näin ollen voit hakea juuri sinulle sopivaa lainaa. Tämän jälkeen hakemus päivitetään Fixuran palvelimelle, mistä hakemukset ovat sijoittajaksi rekisteröityneiden yksityishenkilöiden nähtävillä. Kun sijoittaja löytää sopivan lainahakemuksen, ottaa hän yhteyttä hakemuksen jättäjään, jonka jälkeen tehdään lainasopimus. Jos hakemuksen johdosta ei saavu yhteydenottoja kohtuullisen ajan kuluessa, kannattaa omia ehtojaan tarkistaa, koska sijoittajat haluavat kuitenkin lainasijoitukselleen tuottoa.

  Fixura lainasummat ja laina-ajat

  Fixuran kautta voi saada lainaa 1000 – 10 000 euroa. Lainan myöntämiseksi hakijan täytyy olla Suomen kansalainen, ansaita tuloja ja olla maksuhistorialtaan moitteeton.

  Lainan takaisinmaksuaikaa ei Fixuran puolelta ole ennakkoon millään tavalla rajoitettu, vaan yksityishenkilöt sopivat takaisinmaksusta lainasta sopiessaan. Nämä sopimuskohdat kirjataan lainasopimukseen, jota on syytä noudattaa.

  Lainan kustannukset

  Korkotaso, kuten takaisinmaksuaikakin, määräytyy lainaneuvotteluissa ja se kirjataan lainasopimukseen. Lainan ottaja maksaa lisäksi noin 7,5% lainasummasta välityspalkkiona Fixuralle. Tämän lisäksi lainan ottaja maksaa kuukausittain myös 5,5 euron suuruista toimitusmaksua.

  Yritys

  Fixura Ab Oy on Suomen ensimmäinen lainojenvälityspalvelu, joka siis tarjoaa alustan lainanhakijoiden ja sijoittajien kohtaamiselle. Yrityksen visiona on kehittää lainan ottajasta ajan kuluessa sijoittaja, jolloin hän saa korkotuottoja itse sen sijaan, että maksaisi lainaan liittyviä kuluja.

  Muita vertaislainapalveluita

  Lainaa vertaislaina Fixuralta tai katso myös muita Suomessa toimivia samankaltaisia palveluita, joita ovat mm. Fellow Finance sekä Lainaaja.fi -vertaislainapalvelu.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Fixura”

  1. Pentti L. Fixura
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Täältä myönnettiin edullinen laina, joten voin suositella palvelua.

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *