Saldo.com

  • saldo-com-1saldo-com-1

  • Tiedot

    Saldolta edullinen 2000 euron jatkuva tililuotto, jonka kautta voit tehdä nostoja kuten haluat. Nostoraja 500 eurosta alkaen ja maksat vain nostetusta summasta alk. 49 euroa/kk. Saldo myöntää sinulle edullisen tililuoton käyttöön nopealla hakemuksella. Tunnistaudu palveluun ja hae nostoraja käyttöön.

    Tililuotto on käytössäsi ja rahat omalla tililläsi nopeimmillaan minuuteissa. Valitse Saldo, kun tarvitset edullisen sekä luotettavan pikalainapalvelun, jossa on joustava laina-aika ja nopea lainapäätös.

    Avaa joustava tililuotto ja nosta laina tilillesi

    Joustoluotto on 2000 euron tililuotto, jossa kulut ja takaisinmaksuerät riippuvat nostoistasi. Kyseessä on jatkuva laina, jossa takaisinmaksu tehdään joko kerralla tai erissä. Joustoluoton avausmaksu on 0 euroa ja siinä ei ole myöskään kuluja, mikäli et tee nostoja. Maksat kuluja ja korkoa vain nostetusta summasta edullisesti.

    Kulutusluotto jopa 10000 euron kertalaina heti, jonka laina-aika on 12–80 kuukautta. Kulutusluotossa koko lainasumma siirretään kerralla tilillesi. Takaisinmaksun kuukausierät ovat kohtuullisia, tasaerissä alkaen 49 euroa. Todellinen vuosikorko tässä lainassa on alkaen 12%, mikä on markkinoiden edullisimpia. Lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja lainapäätöksen saat heti.

    Edullista Joustoluottoa voit hakea 24h vuorokaudessa

    Saldon tarkoitus on tarjota juuri tilanteeseen ja tarpeeseen sopiva rahoitusratkaisu. Hakeminen käy palvelun verkkosivulta löytyvällä lomakkeella, johon tunnistatumisen jälkeen täytät tarvitsemasi lainan tiedot sekä henkilökohtaiset tiedot. Hakemus kannattaa täyttää huolella, jotta saat parhaan henkilökohtaisen tarjouksen lainallesi.

    Itse lainahakemus on lyhyt ja erillistä tulo- tai palkkaselvitystä ei tarvitse toimittaa. Kulutusluotosta saat lainapäätöksen välittömästi, kun olet jättänyt hakemuksen. Rahat siirretään tilillesi myös heti lainapäätöksen jälkeen, poikkeuksena on yöaika 7-23, minkä aikana tehdyt hakemukset ja pyydetyt rahansiirrot tehdään heti aamulla palvelun aukioloaikoina.

    Pikavippi 18v henkilölle on mahdollinen ja lainaa voidaan myöntää 18 – 79 -vuotiaalle Suomessa vakituisesti asuvalle henkilöille, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja jolla on säännöllisiä tuloja. Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka auttaa sinua mielellään kaikissa lainaasi koskevissa asioissa.

    Yritys

    Saldo.com lainapalvelun taustalla on Tact Finance Oyj, joka on palvellut jo yli 500 000 suomalaista arjen rahoitusratkaisuissa vuodesta 2006 lähtien. Kyseessä on luotettava rahoituspalveluiden tarjoaja. Yrityksen tavoitteena on tarjota jokaiselle sopiva lainatarjous ja kohtuullinen hinnoittelu lainalle.

  • Arvostelut

    1 Arvostelu kohteessa “Saldo.com”

    Kirjoita arvostelu

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *